fbpx
Varför ska du testa Cariera?
cariera blogg

Klienter och kandidater

har många val när det gäller att engagera sig med ett professionellt rekryteringsföretag. Men hos Cariera tror vi att det bara finns ett val.

Varför ska du testa Cariera

är det löfte vi gör för att ge en överlägsen arbetslivserfarenhet, oavsett om vi är engagerade med en organisation eller en kandidat. Allting börjar med vårt engagemang för att driva verksamhet med C-faktorn: Cariera ger mervärde genom hela kedjan av talangshantering – Attraktivt – Selektering – Utveckling – Bevara.

Experter- arbetar med ett rådgivande tillvägagångssätt och agerar mål.

  • Expertis – Vi känner till våra kunder och kandidater industrin och funktionen.
  • Rådgivande – Genom vår erfarenhet är vi alltid rådgivande med kunskap om våra kunder och kandidater, även om de inte är vår kund eller kandidat idag.
  • Mål – Vi har alltid grundat våra rekommendationer om fakta (våra verktyg), kompetens (vår bransch / funktionell kunskap) och erfarenhet (vår globala rekord).
  • Medan våra konkurrenter tycker att rekrytera är en konst, tror vi att det också är en vetenskap. Unikt bland alla andra rekryteringsbyråer har vi vårt eget forsknings- och utvecklingsteam som är dedikerade till att avslöja de bästa sätten att locka, välja, engagera och behålla talang. Vi arbetar hårt för att gräva djupare i utvärderingsprocessen än något annat företag.

Kandidater

Våra psykologer, lingvisare, ekonomer och tekniker har samlats för att skapa proprietära verktyg som vetenskapligt bestämmer rätt passform för kunder och kandidater. Endast märkning av toppkandidater i vårt system gör det möjligt för oss att kortlista med självförtroende och avsevärt minska riskelementet från anställningsprocessen.

Till skillnad från andra företag känner vi till viktiga branscher och kritiska jobbfunktioner på egen hand eftersom vi har arbetat med dem. Våra erfarna yrkesverksamma samarbetspartner med kunder för att bedöma sina sanna behov och leverera anpassade rekryteringslösningar, sättet som en insider kan.

Med ett globalt fotavtryck som gör att vi kan utnyttja en avundsvärd pool av högkvalificerade kandidater, öppnar Cariera möjligheter världen över för företag och arbetssökande.

Varför ska du testa Cariera?


Sök jobb hos Cariera idag www.cariera.se/ansokan| Rekrytering och Bemanning i Sverige. Ni kan även nå oss på 08-99 65 25 eller maila in till oss.

Vi använder cookies för att förbättra din erfarenhet på vår hemsida. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.

Logga in

Registrera dig

Registration is currently disabled.

Glömt lösenordet?

Job Quick Search

Cart

Varukorg