fbpx

Om oss på DentForRent Sweden AB

Här hittar du ett ungt företag som ger det lilla extra. DentForRent drivs av tandvårdspersonal vilket innebär att vi är mycket väl insatta i branschen vi förmedlar inom. Vi förstår vilka utmaningar företagen och personalen kan stå inför och vi arbetar därefter. Vi är specialister på att hitta och bedöma de kompetenser som just ditt företag söker.
Lyhördhet, ambition och kompetens är våra ledord!

om oss

DentForRent Personal

ena.begovic-dentforrent

Ena Begovic

ena@dentforrent.se  079 33 44 301

Med en akademisk bakgrund i retorik och ledarskap samt 10 års erfarenhet inom tandvården som tandsköterska, var det en självklarhet för Ena att grunda DentForRent Sweden. Att behovet av bemanning och rekrytering finns är det ingen tvekan om, men det har hittills saknats en aktör. Fram till nu. Med ett genuint intresse och mångårig kompetens värnar Ena om en öppen och ärlig kommunikation. Kontakter med kunder och personal bemöts med lyhördhet och engagemang.

thumbnail_Ina

Ina Brakl

info@dentforrent.se  079 337 44 32

Ina är leg. tandhygienist. Hon är utbildad i Gävle och tog examen 1998. Ina har sedan dess arbetat både kliniskt och administrativt med tandvård. Hon har många års erfarenhet av privata mottagningar men har även arbetat inom folktandvården Stockholm och på Karolinska Institutet (f.d tandläkarhögskolan) Genom sina kontakter och sitt breda nätverk ser hon nu fram emot att hjälpa Er att hitta den perfekta kandidaten för er verksamhet.

Vi använder cookies för att förbättra din erfarenhet på vår hemsida. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.

Logga in

Registrera dig

Registration is currently disabled.

Glömt lösenordet?

Job Quick Search

Cart

Varukorg